فاسد شدن مواد غذايي 10 ص

فاسد شدن مواد غذايي 10 ص

دسته بندی: فنی و مهندسی

فاسد شدن مواد غذايي 10 ص

محصول * فاسد شدن مواد غذايي 10 ص* را از سون فایل دریافت نمایید.برای دانلود این فایل روی دکمه آبی رنگ *دریافت فایل* کلیک نمائید تا به صفحه خرید فایل منتقل شوید و فایل را خریداری کنید.

فاسد شدن مواد غذايي 10 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 11   مقدمه: يكي از راهكارهاي مهم دربه حداقل رساندن فساد مواد غذايي استفاده از بسته بندي صحيح ومتناسب با محصول درتمامي مراحل توليد ماده غذايي است. درجاييكه روشهاي بسته بندي ضعيف باشد، مقادير زيادي از غذا وكالاهاي ديگر از بين خواهد رفت . علاوه براين، هربسته بندي اصولي، جذاب وقابل رقابت دربازار، ارزش افزوده قابل توجهي در پي خواهد داشت چرا كه بسته بندي قابل رقابت با ديگر كشورها باعث حضور موفق دربازارهاي جهاني خواهد بود. روش اتمسفر تغيير يافته (MAP) يكي ازروشهاي سودمند ومفيد دربسته بندي موادغذايي است. اين روش به معناي بسته بندي يك محصول فساد پذير درهوايي است كه تغيير يافته وتركيب آن باهواي معمولي فوق مي كند. ازجمله فوايد بسته بندي هاي MAPمي توان به موارد زير اشاره كرد:‌- به عنوان جايگزيني براي نگهداري محصولات ازطريق انجماد – تهيه محصول با ماندگاري پاياتر – فروش درمغازه هاي كوچك ودور افتاده فاقدامكانات سرمايش – تسهيل جابجايي ونمايش محصول اين نوع بسته بندي براي ميوه وسبزيجات، نان وفرآورده هاي … دریافت فایل


  • نگاهی به مبانی نظری صورتهای مالی تلفیقی 10 ص
  • تحقیق درباره: آنفلوانزای پرندگان
  • تحقیق؛ آنفلوانزای پرندگان
  • طرح تولید گوشت مرغ 10 ص
  • تحقیق در مورد عدس 10 ص
  • تحقیق در مورد عناصر هسته اي 10 ص
  • تحقیق در مورد کارخانه پوشاک 10 ص
  • تحقیق در مورد نیرو 10 ص

  • دیدن این مطالب نیز به شما توصیه میشود

    0نظر ارسال شده است

    ارسال نظر

    شما هم نظری ارسال کنید

    ارسال نظر

    به نکات زیر توجه کنید

    • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
    • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.